צוותים וארגונים

ניהול חברים ותפקידים

הזמינו אנשים ל-Livespace שלכם, הקצו לכל אחד תפקיד, חלקו אותם לצוותים והסירו אנשים בלי לאבד את העבודה שלהם.

הצגה כמרקדאון

בעלים ומנהלים מנהלים את החברים ב-Livespace דרך הגדרות › אנשים. כל אדם שאתם מזמינים תופס מקום, ולכל אחד יש תפקיד אחד שקובע מה הוא יכול לעשות.

הזמנת אנשים

  1. פתחו את ההגדרות ובחרו אנשים.
  2. תחת הזמנה באימייל, הזינו את כתובת האימייל של האדם שתרצו להזמין, ואז בחרו הזמנה.

Dvina שולחת להם הזמנה באימייל. אם הם כבר משתמשים ב-Dvina, הם מקבלים הודעה גם באפליקציה. עד שיצטרפו, הם מופיעים ברשימה בסטטוס הוזמן, לצד התאריך שבו ההזמנה תפוג.

אנשים חדשים מצטרפים בתפקיד חבר. אפשר לשנות את התפקיד שלהם אחרי שיצטרפו.

כדי לבטל הזמנה, פתחו את התפריט שלה, בחרו ביטול הזמנה… ואשרו. לאחר מכן, לא יהיה אפשר להצטרף באמצעות ההזמנה הזו.

טיפ

בתוכנית Enterprise, אנשים יכולים להצטרף גם דרך ספק הזהויות שלכם, באמצעות כניסה יחידה או SCIM. ראו כניסה יחידה והקצאת משתמשים.

הצטרפות ל-Livespace

כשאדם פותח את הקישור שבהזמנה שלו, Dvina מצרפת אותו ל-Livespace ומציגה הצטרפת ואת שם ה-Livespace.

  • ההזמנה תקפה רק לכתובת האימייל שאליה נשלחה. אם האדם מחובר עם חשבון אחר, Dvina מבקשת ממנו להתחבר עם הכתובת הזו.
  • הזמנה שפג תוקפה, בוטלה או כבר התקבלה אינה תקפה עוד. שלחו הזמנה חדשה.

אפשר להיות חברים ביותר מ-Livespace אחד ולעבור ביניהם דרך הגדרות › חשבון או דרך ה-Dock.

תפקידים

תפקיד מה אפשר לעשות
בעלים כל מה שמנהל יכול לעשות, וגם לנהל בעלים
מנהל לנהל את הכול
מנהל חיוב להשתמש ב-Livespace ולנהל את התוכנית והתשלום שלו
חבר לגשת לפריטים ציבוריים וליצור פריטים חדשים

התפקיד מנהל חיוב זמין בתוכנית Enterprise.

כדי לשנות תפקיד של אדם, בחרו בתפקיד הנוכחי לצד שמו, ואז בחרו בתפקיד החדש.

  • רק בעלים יכול להקצות לאדם אחר את תפקיד הבעלים או לשנות את התפקיד של בעלים.
  • אי אפשר לשנות את התפקיד של עצמכם.

מי שיוצר Livespace הוא הבעלים שלו.

צוותים

צוותים מאפשרים לשתף עם קבוצה שלמה בבת אחת. מנהלי מערכת יוצרים אותם ובוחרים מי נכלל בכל צוות.

  1. בהגדרות › אנשים, בחרו צוותים.
  2. בחרו צוות חדש והזינו שם צוות.
  3. פתחו את הצוות, בחרו הוספת אנשים ואז בחרו מי ייכלל בו.

הסרת אדם מצוות אינה מסירה אותו מה-Livespace. מחיקת צוות מפסיקה את שיתוף הפריטים שלו עם חברי הצוות; הם נשארים ב-Livespace.

מקומות

אם התוכנית שלכם מבוססת על מספר מקומות, מקומות מציג כמה מהם בשימוש, למשל 12 מתוך 15. גם הזמנות שטרם נענו תופסות מקומות.

  • כשכל המקומות תפוסים, אי אפשר להזמין אנשים נוספים עד שתבחרו הוספת מקומות. בחירה זו פותחת את תוכנית ושימוש.
  • אם מישהו מנסה להצטרף ל-Livespace שאין בו מקום פנוי, Dvina מבקשת ממנו לפנות למנהל מערכת כדי שיוסיף מקום.

הסרת חבר

  1. בהגדרות › אנשים, פתחו את תפריט התפקיד של האדם ובחרו הסרה מה-Livespace….
  2. תחת העברת התוכן שלו אל, בחרו מי יקבל את התובנות, הדוחות ומסדי הנתונים שיצר עבור הצוות. שום דבר לא נמחק.
  3. בחרו הסרה.

לאחר ההסרה, לא תהיה לו גישה ל-Livespace. כדי לנתק אדם בלי להסיר אותו, בחרו מכשירים מחוברים באותו תפריט.

כדאי לדעת

  • בתוכנית Enterprise, אפשר להגדיר לחברים מאפיינים, כמו אזור או מחלקה, דרך מאפייני חברים. כללי הגישה של טבלה יכולים להציג לכל אדם רק את השורות שתואמות למאפיינים שלו.
  • אם אתם חברים ביותר מ-Livespace אחד, תוכלו לעזוב אחד מהם דרך הגדרות › חשבון. העזיבה משאירה אותו זמין לכל השאר.