اتصالدهندهها Dvina را به برنامههایی که همین حالا استفاده میکنید، مثل ایمیل، تقویم، چت تیمی، فایلها، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و پرداختها، وصل میکنند. پس از اتصال هر برنامه، Dvina اطلاعات آن را میخواند تا به پرسشهایتان پاسخ دهد و متوجه تغییرات آن میشود.
اتصالدهندهها چه کار میکنند
میتوانید بیش از 100 برنامه را متصل کنید و برای هرکدام با حساب خودتان وارد شوید. پس از اتصال یک برنامه:
- Dvina از اطلاعات آن برای پاسخ دادن استفاده میکند. یک بار بپرسید تا Dvina در برنامههایتان جستوجو کند و یک پاسخ به شما بدهد.
- Dvina میتواند در آن اقدام کند. میتواند برایتان پیشنویس تهیه کند، مواردی ایجاد کند یا آنها را بهروزرسانی کند؛ اما اول از شما اجازه میگیرد.
- Dvina متوجه تغییرات میشود. وقتی چیزی در برنامه تغییر میکند، یک کارت کوتاه دریافت میکنید که توضیح میدهد چرا آن تغییر مهم است. به قابلیت پیشدستانه و فید مراجعه کنید.
اتصال یک برنامه
- تنظیمات را باز کنید و برنامهها را انتخاب کنید.
- مرور برنامهها… را انتخاب کنید، سپس برنامهٔ موردنظرتان را پیدا کنید. میتوانید با نام آن جستوجو کنید.
- اتصال را انتخاب کنید.
- با حساب خودتان وارد برنامه شوید و اجازهٔ دسترسی بدهید.
وقتی برنامه متصل شود، Dvina به شما اطلاع میدهد و برنامه در بخش متصلشده در تنظیمات › برنامهها و همچنین در بخش برنامهها در کتابخانهٔ شما نمایش داده میشود.
همچنین میتوانید هنگام راهاندازی یا از طریق فید با انتخاب اتصال یک برنامه، برنامهها را متصل کنید.
اتصال بیش از یک حساب
میتوانید حساب کاری و شخصی خود را در یک برنامه متصل کنید.
- به تنظیمات › برنامهها بروید و برنامه را انتخاب کنید.
- در بخش حسابها، افزودن حساب… را انتخاب کنید و با حساب دیگر وارد شوید.
- برای تشخیص حسابها از یکدیگر، تغییر نام را انتخاب کنید و به هرکدام نامی مثل «کاری» بدهید. برای حسابی که میخواهید Dvina ابتدا از آن استفاده کند، تنظیم بهعنوان پیشفرض را انتخاب کنید.
Dvina هنگام خواندن اطلاعات، همهٔ حسابهایتان را میخواند. هنگام نوشتن، کارت تأیید نشان میدهد که از کدام حساب استفاده میکند.
خواندن و نوشتن
Dvina اطلاعات برنامههای متصل شما را بدون نیاز به تأیید میخواند تا بتواند پاسخ دهد و کارها را برایتان آماده کند. هر اقدامی که چیزی را تغییر دهد، ابتدا به تأیید شما نیاز دارد. کارت تأیید نشان میدهد Dvina میخواهد چه کاری انجام دهد و شما اجازه دادن یا رد کردن را انتخاب میکنید.
برای برخی اقدامات، میتوانید همیشه در این چت اجازه بده را انتخاب کنید. ارسال چیزی به شخص دیگر، حذف دائمی و پرداخت، هر بار به تأیید شما نیاز دارند؛ فرقی نمیکند قبلاً چه اجازهای داده باشید.
مهم
تا وقتی اجازه دادن را انتخاب نکنید، هیچ چیزی برای شخص دیگری ارسال نمیشود، بهطور دائمی حذف نمیشود و هیچ پرداختی انجام نمیشود.
پایگاههای داده و انبارهای دادهای که متصل میکنید، فقط خواندنی هستند. پیش از اجرای هر پرسوجو، بررسی میشود که فقط شامل یک عملیات خواندن باشد.
قطع اتصال یک برنامه
- در کتابخانهٔ خود، برنامهها را باز کنید و برنامه را انتخاب کنید.
- در پایین صفحهٔ برنامه، گزینهٔ قطع اتصال همراه با نام برنامه را انتخاب کنید؛ برای مثال قطع اتصال Gmail.
- برای تأیید، قطع اتصال را انتخاب کنید.
Dvina دیگر از آن برنامه اطلاعات نمیخواند. اطلاعاتی که قبلاً از آن دریافت کرده باقی میماند و هر زمان بخواهید میتوانید دوباره آن را متصل کنید. اگر میخواهید Dvina برنامه و بهروزرسانیهای Pulse آن را هم فراموش کند، بهجای قطع اتصال، گزینهٔ حذف همراه با نام برنامه را انتخاب کنید.
اگر بیش از یک حساب را متصل کردهاید، میتوانید فقط اتصال یکی از آنها را قطع کنید: به تنظیمات › برنامهها بروید، برنامه را انتخاب کنید و سپس از منوی آن حساب، قطع اتصال را انتخاب کنید. حسابهای دیگر شما متصل میمانند.
برای قطع اتصال همهٔ برنامهها بهطور همزمان، به تنظیمات › حریم خصوصی و دادهها بروید و قطع اتصال همهٔ برنامهها را انتخاب کنید.
افزودن سرور MCP خودتان
با افزودن سرور MCP ابزارهای داخلی شرکتتان، مانند ویکی یا سیستم مدیریت موجودی، میتوانید آنها را متصل کنید.
- به تنظیمات › برنامهها بروید و در بخش برنامههای سفارشی، افزودن برنامهٔ سفارشی را انتخاب کنید.
- نام و نشانی سرور را وارد کنید.
- اگر سرور نیاز دارد، بخش OAuth (اختیاری) را تکمیل کنید. اگر سرور از ثبت پویای کلاینت پشتیبانی میکند، این بخش را خالی بگذارید.
- آزمایش اتصال را انتخاب کنید تا از کارکرد آن مطمئن شوید و ابزارهای شناساییشده را ببینید.
هشدار
فقط به سرورهایی متصل شوید که به آنها اعتماد دارید.
برنامهٔ سفارشی مانند هر برنامهٔ دیگری کار میکند و اقدامات آن نیز به همان شیوه از شما تأیید میخواهند.
در Enterprise
در Enterprise، مدیران تعیین میکنند اعضا مجاز به اتصال کدام برنامهها و سرورهای سفارشی هستند، اتصالهای همهٔ اعضا را میبینند و میتوانند هرکدام از آنها را لغو کنند.