Integrationer forbinder Dvina med de apps, du allerede bruger, som mail, kalender, teamchat, filer, CRM og betalinger. Når en app er tilsluttet, læser Dvina den for at besvare dine spørgsmål og registrerer, når noget ændrer sig.
Hvad integrationer gør
Du kan tilslutte mere end 100 apps, og du bruger dit eget login til hver af dem. Når du har tilsluttet en app:
- Dvina finder svar i den. Stil ét spørgsmål, så søger Dvina på tværs af dine apps for at give dig ét svar.
- Dvina kan handle i den. Den kan lave udkast, oprette og opdatere ting for dig og spørger først.
- Dvina registrerer ændringer. Når noget ændrer sig i appen, får du ét kort med en kort forklaring på, hvorfor det er vigtigt. Se Proaktiv og Feed.
Tilslut en app
- Åbn Indstillinger, og vælg Apps.
- Vælg Gennemse apps…, og find den ønskede app. Du kan søge efter navn.
- Vælg Tilslut.
- Log ind på appen med din egen konto, og giv adgang.
Når appen er tilsluttet, giver Dvina dig besked, og appen vises under Tilsluttet i Indstillinger › Apps og under Apps i dit bibliotek.
Du kan også tilslutte apps under opsætningen eller fra dit Feed med Tilslut en app.
Tilslut mere end én konto
Du kan tilslutte både din arbejdskonto og din personlige konto i den samme app.
- Gå til Indstillinger › Apps, og vælg appen.
- Vælg Tilføj konto… under Konti, og log ind med den anden konto.
- Vælg Omdøb, og giv hver konto et navn, f.eks. Arbejde, så du kan kende forskel på dem. Vælg Gør til standard for den konto, Dvina skal bruge først.
Når Dvina læser, læser den alle dine konti. Når den skriver, viser godkendelseskortet, hvilken konto den bruger.
Læsning og skrivning
Dvina læser frit i dine tilsluttede apps, så den kan svare og forberede arbejde for dig. Alt, der ændrer noget, kræver din godkendelse først. Godkendelseskortet viser, hvad Dvina vil gøre, og du vælger Tillad eller Afvis.
For nogle handlinger kan du vælge Tillad altid i denne chat. Hvis noget skal sendes til en anden person, slettes permanent eller betales, bliver du altid spurgt, hver gang, uanset hvad du tidligere har tilladt.
Vigtigt
Intet sendes til en anden person, slettes permanent eller betales, før du vælger Tillad.
Databaser og datavarehuse, du tilslutter, er skrivebeskyttede. Hver forespørgsel kontrolleres, før den køres, for at sikre, at den kun består af én læseoperation.
Afbryd forbindelsen til en app
- Åbn Apps i dit bibliotek, og vælg appen.
- Nederst på appens side skal du vælge Afbryd forbindelsen efterfulgt af appens navn, for eksempel Afbryd forbindelsen til Gmail.
- Vælg Afbryd forbindelsen for at bekræfte.
Dvina holder op med at læse fra appen. Det, der allerede er hentet ind, bliver bevaret, og du kan tilslutte appen igen når som helst. Hvis du også vil have Dvina til at glemme appen og dens Pulse-opdateringer, skal du i stedet vælge Fjern efterfulgt af appens navn.
Hvis du har tilsluttet mere end én konto, kan du afbryde forbindelsen til blot én af dem: Gå til Indstillinger › Apps, vælg appen, og vælg derefter Afbryd forbindelsen i den pågældende kontos menu. Dine andre konti forbliver tilsluttet.
Hvis du vil afbryde forbindelsen til alle apps på én gang, skal du gå til Indstillinger › Anonymitet og data og vælge Afbryd forbindelsen til alle apps.
Tilføj din egen MCP-server
Du kan tilslutte din virksomheds egne værktøjer, for eksempel en wiki eller et lagerstyringssystem, ved at tilføje deres MCP-server.
- Gå til Indstillinger › Apps, og vælg Tilføj brugerdefineret app under Brugerdefinerede apps.
- Indtast et Navn og Serverens URL.
- Udfyld OAuth (valgfrit), hvis serveren kræver det. Lad feltet stå tomt, hvis serveren understøtter dynamisk klientregistrering.
- Vælg Test forbindelse for at kontrollere, at forbindelsen virker, og se de værktøjer, der blev fundet.
Advarsel
Tilslut kun servere, du har tillid til.
En brugerdefineret app fungerer som enhver anden app, og dens handlinger kræver godkendelse på samme måde.
På Enterprise
På Enterprise vælger administratorer, hvilke apps og brugerdefinerede servere medlemmer må tilslutte. De kan se alle medlemmers forbindelser og tilbagekalde enhver af dem.