נתקלתם במשהו שכדאי לזכור, כמו שורה בהצעת מחיר של קבלן, סעיף בחוזה שכירות או מתכון? שמרו אותו, ו-Dvina תזכור אותו בשבילכם. תוכלו למצוא אותו שוב בכל עת, לשאול עליו, ו-Dvina תוכל להעלות אותו שוב כשזה חשוב.
איך זה עובד
- אפשר לשמור מילים, תמונה או קישור. Dvina שומרת אותם יחד עם המקור שלהם, כמו הצ׳אט או האפליקציה.
- כל מה שתשמרו יופיע באזור שמורים בפיד שלכם, ו-Dvina תמצא אותו כשתבקשו.
- מה שתשמרו הופך לחלק ממה ש-Dvina יודעת על החיים שלכם, כך שהיא יכולה להעלות אותו שוב ברגע הנכון. השמירה עצמה לעולם לא שולחת לכם התראה.
- רק אתם רואים את מה ששמרתם.
שמירת פריט בצ׳אט
אפשר לשמור פריטים מתוך הצ׳אט שלכם עם Dvina ומתוך צ׳אט של משימה.
- מילים: סמנו את המילים בהודעה ובחרו שמירה. המילים יישארו מסומנות בהודעה, כדי שתוכלו לראות מה שמרתם.
- הודעה שלמה או תמונה: לחצו לחיצה ימנית על ההודעה או התמונה (בטלפון, געו והחזיקו), ואז בחרו שמירה.
ההודעה נשמר בזיכרון תופיע לרגע. כדי לבטל את השמירה מיד, בחרו ביטול.
טיפ
כדי לשאול על המילים במקום לשמור אותן, סמנו אותן ובחרו שאלה. הן יתווספו להודעה שלכם כציטוט, ותוכלו להקליד את השאלה.
שמירת פריט במסמך
- פתחו את המסמך וסמנו את המילים שתרצו לשמור.
- בחרו שמירה.
כדי לשמור תמונה במסמך, לחצו עליה לחיצה ימנית (בטלפון, געו והחזיקו), ואז בחרו שמירה. המילים ששמרתם יישארו מסומנות במסמך. לחצו על סימון ובחרו שאלה כדי לשאול עליו, או מחיקה מהזיכרון כדי לשכוח אותו.
אם המסמך ישתנה בהמשך, מה ששמרתם יישאר כפי שהיה. בכרטיס שלו באזור שמורים יופיע הכיתוב מגרסה קודמת, והכרטיס יפתח את אותה גרסה.
שמירת פריט מאפליקציה אחרת
iPhone
- בכל אפליקציה, כמו Safari, Photos או Notes, סמנו את המילים או פתחו את התמונה או העמוד.
- הקישו על כפתור השיתוף ואז על שמירה בזיכרון.
שום דבר לא ייפתח: ההודעה נשמר בזיכרון תופיע עם האפשרות ביטול, ואז תיעלם מעצמה. אם אינכם מחוברים ל-Dvina ב-iPhone שלכם, Dvina תיפתח כדי שתוכלו להתחבר.
האפשרות Dvina בתפריט השיתוף עדיין פותחת צ׳אט עם מה ששיתפתם. האפשרות שמירה בזיכרון רק שומרת אותו.
Android
- בכל אפליקציה, סמנו את המילים או פתחו את התמונה או העמוד.
- הקישו על שיתוף ואז על שמירה בזיכרון.
שום דבר לא ייפתח: ההודעה נשמר בזיכרון תופיע עם האפשרות ביטול, ואז תיעלם מעצמה.
Dvina בתפריט השיתוף עדיין פותחת צ׳אט עם התוכן ששיתפתם. לשמור בזיכרון רק שומרת אותו.
Mac
היישום Dvina ל-Mac צריך להיות פתוח.
- בכל יישום, בחרו את המילים שתרצו לשמור.
- לחצו על ⌥ ⌘ K.
תופיע התראה עם הכיתוב נשמר בזיכרון והאפשרויות ביטול ו-לשאול את Dvina.
כדי לשמור חלק מהמסך במקום זאת, לחצו על ⌥ ⌘ K כשאין שום דבר מסומן, גררו על פני האזור ואז בחרו לשמור בזיכרון. לחצו על Esc כדי לבטל.
בפעם הראשונה, Dvina מבקשת את ההרשאות הדרושות כדי לקרוא את מה שבחרתם ולראות את המסך. כדי לשנות את קיצור המקשים, פתחו את הגדרות › כללי וחפשו את קיצור מקשים לשמירה בזיכרון.
Windows
היישום Dvina ל-Windows צריך להיות פתוח.
- בכל יישום, בחרו את המילים שתרצו לשמור.
- לחצו על Ctrl Alt K.
תופיע התראה עם הכיתוב נשמר בזיכרון והאפשרויות ביטול ו-לשאול את Dvina.
כדי לשמור חלק מהמסך במקום זאת, לחצו על Ctrl Alt K כשאין שום דבר מסומן, גררו על פני האזור ואז בחרו לשמור בזיכרון. לחצו על Esc כדי לבטל.
בפעם הראשונה, Dvina מבקשת את ההרשאות הדרושות כדי לקרוא את מה שבחרתם ולראות את המסך. כדי לשנות את קיצור המקשים, פתחו את הגדרות › כללי וחפשו את קיצור מקשים לשמירה בזיכרון.
מציאת מה ששמרתם
- פתחו את ה-Dock ובחרו ספרייה.
- פתחו את התפריט בראש הפיד ובחרו שמורים.
מילים מוצגות כציטוטים ותמונות מוצגות כפי שהן, ולצד כל פריט מופיעים המקום והזמן שבהם שמרתם אותו. לחצו על פריט כדי לפתוח אותו במקום שבו שמרתם אותו, למשל הודעה בצ׳אט שלה. פריט ששמרתם מיישום אחר פותח את הדף או את התמונה שלו.
אפשר גם פשוט לשאול במילים שלכם: "מה היה הסכום שהוקצה בהצעת המחיר לארונות ששמרתי?" Dvina מוצאת אותו בתוכן ששמרתם ומראה מאיפה הוא הגיע.
שימוש בתוכן ששמרתם בצ׳אט
- בשדה ההודעה, הקלידו /.
- תחת שמורים, בחרו את התוכן שתרצו ש-Dvina תשתמש בו. כדי למצוא תוכן ישן יותר, הקלידו כמה מילים מתוכו.
התוכן נוסף להודעה שלכם, כך ש-Dvina מביאה אותו בחשבון בתשובה. אפשר גם לפתוח את התפריט של פריט ב-שמורים ולבחור שימוש בצ׳אט.
שכחת תוכן
- בצ׳אט: בחרו את המילים המסומנות ובחרו לשכוח, או לחצו לחיצה ימנית על ההודעה (בטלפון, געו בה לחיצה ממושכת) ובחרו לשכוח.
- במסמך: לחצו על המילים המסומנות ואז בחרו לשכוח.
- בשמורים: פתחו את התפריט של פריט ובחרו לשכוח, או בחרו כמה פריטים ומחקו אותם.
ההודעה נשכח מופיעה לרגע; בחרו ביטול כדי להחזיר את הפריט. מה שאתם מבקשים לשכוח עובר אל נמחקו לאחרונה, נשאר שם למשך 30 ימים ואז נמחק לצמיתות. כדי לשחזר אותו לפני כן, פתחו את התפריט בחלק העליון של הפיד, בחרו נמחקו לאחרונה ואז בחרו שחזור. ראו ספרייה ופיד.
איך זה עוזר ל-Dvina לעזור לכם
מה שאתם שומרים מלמד את Dvina מה חשוב לכם. הוא הופך לחלק מהידע של Dvina, לצד השיחות, הקבצים והאפליקציות שלכם, ו-Dvina מקשרת אותו למה שקורה בהמשך.
למשל, אתם שומרים את השורה "Bright & Co. כוללת היתרים" מתוך הצעת מחיר של קבלן. כעבור כמה שבועות מגיעה החשבונית שלו, עם חיוב של $1,200 על היתרים. Dvina מבחינה בכך ומעדכנת אתכם, עם תשובה מוכנה לשליחה.
Dvina מעלה שוב משהו ששמרתם רק כשזה באמת עוזר. למידע נוסף, ראו פעילות יזומה ופיד.
הטעם שלכם, ביצירות של Dvina
התמונות שאתם שומרים, כמו מטבח שאהבתם או צבעים של כרזה, מראות ל-Dvina מה הטעם שלכם. כש-Dvina יוצרת עבורכם תמונה, קנבס או לוח, היא מתאימה אותם לטעם הזה ויכולה להשתמש בתמונות השמורות הקרובות ביותר לבקשה שלכם כנקודות ייחוס. היא מציינת על אילו תמונות שמורות היא הסתמכה.
כדי להוציא תמונה מהתהליך, בקשו לשכוח אותה. Dvina מפסיקה להשתמש בה מיד.
שמירה מאפליקציות אחרות באמצעות MCP
אפליקציות שאתם מחברים ל-Dvina באמצעות MCP, וגם הפקודה dvina, יכולות לשמור עבורכם מילים או קישור, להציג רשימה של מה ששמרתם ובאישורכם לשכוח משהו. ראו כלי שמירה בזיכרון.
פרטיות
- רק אתם רואים את מה ששמרתם. שמירת מילים מתוך שיחה או מסמך משותפים לא מציגה אותן לאף אחד אחר ולא מודיעה על כך לאף אחד.
- כללי החברה שלכם חלים גם כאן. מה שאתם שומרים כפוף לכללי הגנת הנתונים של סביבת העבודה שלכם, כמו בשאר Dvina. אם כלל מסוים לא מאפשר לשמור אותו, הוא לא נשמר, ו-Dvina מסבירה למה.
- אתם מחליטים מה לשכוח. אפשר לבקש לשכוח כל דבר, בכל עת. הוא נשאר ב-נמחקו לאחרונה למשך 30 ימים, ואז נמחק לצמיתות, ו-Dvina כבר לא משתמשת בו.
- ניקוי הזיכרון לא מוחק את מה ששמרתם. האפשרות לשכוח הכול בהגדרות › זיכרון מנקה את מה ש-Dvina זוכרת עליכם, כולל מה שלמדה על הטעם שלכם. הדברים ששמרתם נשארים ב-שמורים עד שתבקשו לשכוח אותם.
למידע נוסף, ראו פרטיות ונתונים.